2022. Η ανασκόπηση της χρονιάς από το Up Stories ![video]

 


"Το 2022 ήταν μια χρονιά που τα είχε όλα και το Up Stories ήταν εκεί να καταγράφει τις σημαντικότερες στιγμές του.


Χάρη σε εσάς καταγράψαμε 2.500.000 views και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να είμαστε όπου μας επιτρέπουν οι περιστάσεις παρών και να μοιραζόμαστε μαζί σας όλες τις εικόνες μας Up'ο ψηλά. 


Η χρονιά ξεκίνησε με έναν ιστορικό χιονιά που βύθισε την Ελλάδα στο χιόνι. Σκυτάλη ανέλαβε ο αγαπημένος μας @fotispassos με ένα εκπληκτικό βίντεο από το "δάσος που χορεύει" στο μονοπάτι του Ασκληπιειού στα Τρίκαλα. "Ο άστεγος βασιλιάς του ισθμού της Κορίνθου κέντρισε το ενδιαφέρον σας καθώς και το εκπληκτικό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στην Αρκαδία. 


Το αρχιτεκτονικό αριστούργημα της Νέας Κορώνης σε συνεργασία με τον φίλο @nikosdesire7 καθώς και το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Ηραίο μας προσέφεραν μοναδικές εικόνες ενώ η ανακοίνωση του νέου γηπέδου του παναθηναϊκού μας οδήγησε σε μια εναέρια ξενάγηση στον χώρο που πρόκειται να γίνει η ανέγερση του νέου σταδίου στον βοτανικό. 


Το 2022 είχε και κατασκευαστικά επιτεύγματα με το κολοσσιαίο έργο αποκατάστασης του Ισθμού της Κορίνθου καθώς και του νέου στολιδιού της Πελοποννήσου W Costa Navarino να κλέβουν τις εντυπώσεις. 


Το Up Stories σε συνεργασία με το @kythnostvgr ανέλαβε την δημιουργία ενός βίντεο για το νησί της Κύθνου και σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μάρκο το νησί εκτοξεύτηκε κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του πιο εξελισσόμενου τουριστικά νησιού για το 2022


Η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη μας βρήκε εκεί να καταγράφουμε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις ενώ ο @opountios6051 κατέγραφε το μεγαλύτερο κοπάδι με δελφίνια που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα. 


Το Up Stories σε συνεργασία με τον Γιάννη Αλεξόπουλο έφερε στην δημοσιότητα αδημοσίευτο υλικό από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι ξυπνώντας μνήμες και αποδίδοντας φόρο τιμής στους 104 νεκρούς εκείνης της αποφράδας ημέρας. 


Τέλος τα ομορφότερα 450 μέτρα του Ελληνικού σιδηρόδρομου αγαπήθηκαν και σημείωσαν 50.000 προβολές όπως και η "νέα λίμνη της Αττικής" Μαυροσουβάλα."αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα στο   κανάλι των Up Stories στο You Tube !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]