Ιωάννινα:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα 1966 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων ''Οι Ζωσιμάδες'', ενόψει της διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, αθλητικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Γιάννινα 1966 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21-12-2022 και ώρα 20.00', στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων 

Αποφασίστηκε :

-Προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων, επί της οδού Φώτου Τζαβέλλα, Μιχαηλίδη και Σταδίου, την Τετάρτη 21-12-2022 και από ώρα 16:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα. 
-Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Φώτου Τζαβέλλα, Μιχαηλίδη και Σταδίου, την Τετάρτη 21-12-2022 και από ώρα 17:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα. 
 
-Η τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης θα γίνει με ευθύνη – μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, το οποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί. 


-Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων. 

-Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]