[Ελλάδα]Αγρίνιο :Κρίσιμες ώρες για 18χρονο οδηγό μετά από σοβαρό τροχαίο

 

-Πάνω απο μία ώρα διήρκησε η προσπάθεια απεγκλωβισμού δυο ατόμων μετά απο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β΄, δίπλα από την Περιμετρική οδό του Αγρινίου.
-Ο απεγκλωβισμός του τέταρτου επιβάτη, ήταν δραματικός και διήρκησε πολύ περισσότερο, αφού ο νεαρός είχε τραυματιστεί στα πόδια και ήταν παγιδευμένος. Οι πυροσβέστες εργάστηκαν με πολύ μεγάλη προσοχή και με «χειρουργικές» κινήσεις για να μην του δημιουργήσουν πρόβλημα.



Στο Νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύονται οι δύο 18χρονοι που απεγκλωβίστηκαν μετά από τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής, από τα συντρίμμια του οχήματος στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη νύχτα.


Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί , περίπου στις 21:30 , Ι.Χ. επιβατικό, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα, εκτράπηκε της πορείας του και «καρφώθηκε» σε κολόνα ηλεκροφωτισμού με σφοδρότητα, στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β΄, δίπλα από την Περιμετρική οδό του Αγρινίου.



Τον οδηγό κατάφεραν να απεγκλωβίσουν αρχικά οι πυροσβέστες, ο όποιος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αγρινίου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, φέρει τραύματα στο θώρακα, έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και η κατάσταση του κρίνεται πολύ σοβαρή. Ο 18χρονος έχει διασωληνωθεί σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αγρινίου ενώ δεν έχει διακομισθεί ακόμη σε ΜΕΘ γειτονικού νοσοκομείου.


πηγή agriniopress.gr 

video:agrinioTv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]