Ιωάννινα: Συνεχίζονται τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο θέατρο ΚΥΚΛΟΣ, οι παραστάσεις του έργου «Πάλι Καλά»


 Συνεχίζονται τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο θέατρο ΚΥΚΛΟΣ, οι παραστάσεις του έργου «Πάλι Καλά»,  της νέας παραγωγής της Καλλιτεχνικής Σκηνής Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ. 

Χαμένες ελπίδες, ανεκπλήρωτα όνειρα και ανθρώπινες ματαιώσεις σε ένα διαρκές κωμικοτραγικό παιγνίδι όπου το γέλιο και η συγκίνηση είναι σε τέλεια ισορροπία. 

Ο Βασίλης Κατσικονούρης, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς, σκιαγραφεί ένα χιουμοριστικό και ταυτόχρονα τρυφερό ψυχογράφημα δύο μοναχικών ανθρώπων. Οι ήρωες του «Πάλι Καλά», φιγούρες οικείες και βαθιά ανθρώπινες, μιλούν στη γλώσσα του θεατή αλλά κυρίως μιλούν στην καρδιά του γιατί είναι άνθρωποι ανεπιτήδευτοι και λένε σοφά πράγματα με τρόπο απλό, ειλικρινή και άμεσο. Έχουν ενέργεια και ορμή καταιγιστική, αντιμετωπίζουν τη ζωή με αξιοπρέπεια και μεγαλοσύνη κι ας έχει αυτή  άλλα σχέδια γι’ αυτούς. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Κώστας Βενέτης και Έλλη Κατσάνου.

Η σκηνοθεσία της παράστασης και η μουσική επιμέλεια είναι του Δημήτρη Κατσάνου. Το «Πάλι Καλά» θα παίζεται όλο το Δεκέμβριο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9:00 το βράδυ στο θέατρο ΚΥΚΛΟΣ (Αραβαντινού 14).  Η παράσταση δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Εισιτήρια προπωλούνται στο ξενοδοχείο Ερμής, Σίνα 2 και κοστίζουν 8,00€ (κανονικό) και 6,00€ (μειωμένο: Άνω των 65, ΑΜΕΑ, Άνεργοι, φοιτητές, μαθητές). Τηλέφωνο κρατήσεων 6947691698.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]