Ιωάννινα:118 άτομα έκαναν δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας του ήπατος


 Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 15/12/2022, οι δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας του ήπατος που διενεργήθηκαν  στα Δημοτικά Ιατρεία με τη συνεργασία του ΚΕΠ Υγείας  του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών, του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας», την επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος (ΕΕΜΗ)   υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ). 

Οι δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας του ήπατος  πραγματοποιήθηκαν  στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού για τον Καρκίνο του Ήπατος «Δουλεύει για Σένα!» υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασθενών με Νεοπλασία Φίλων & Οικογενειών Β.Δ. Ελλάδας «Είμαστε Μαζί».

Κατά τη διάρκεια  της δράσης  εξετάστηκαν 118 συμπολίτες μας τόσο  από  ωφελούμενους των δομών του ΟΚΠΑΠΑ  όσο  και από  τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

   Ευχαριστούμε θερμά  όλους τους παραπάνω φορείς για την πρωτοβουλία και τη συνεργασία για την  πραγματοποίηση της παραπάνω δράσης.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]