Με επιτυχίες ξεκίνησε η νέα αγωνιστική σεζόν για τον γιαννιώτικο σύλλογο Taekwon-do Πρωτέα Ιωαννίνων!

 


TAE KWON-DO ITF Β΄ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

29-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022


Με επιτυχίες ξεκίνησε η νέα αγωνιστική σεζόν για τον γιαννιώτικο σύλλογο Taekwon-do Πρωτέα Ιωαννίνων.  

Στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Γεώργιος Στεφανόπουλος»  στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου το Β΄ Κύπελλο Taekwon-do 2022, όπου Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών. 

   Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661 ) έδωσε το παρόν με 5 αθλητές και αθλήτριες ( Παπαδιώτη Αικατερίνη Ντάκουλας Γεώργιος, Κασαγιάννης Μιχαήλ, Θωμάς Σπυρίδων και Θωμά Εύα)    Οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν  2 Χρυσά και 1 χάλκινο Μετάλλιο, πιο αναλυτικά:

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ :Παπαδιώτη Αικατερίνη στην κατηγορία έως 64 κιλά 

                                         Νεανίδων.

                                         Ντάκουλας Γεώργιος στην κατηγορία έως 71 κιλά Ανδρών.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ :Κασαγιάννης Μιχαήλ,  στην κατηγορίασ έως 69 κιλά 

                                             Εφήβων.   Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. «Ξεκινήσαμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου μας με επιτυχία και πιστεύω στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο καλοί και στα επίσημα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Φέτος αυτή η χρονιά είναι γεμάτη από μεγάλες διοργανώσεις. Ξεκινάμε με Πανελλήνια πρωταθλήματα, με στόχο το Πανευρωπαϊκό τον Απρίλιο στην Ιταλία και τη μεγάλη πρόκληση το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στα τέλη Αυγούστου στο Καζακστάν. Μέχρι τότε οι αθλητές του συλλόγου μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, θα έχουν μπροστά τους και διεθνής αγωνιστικές υποχρεώσεις για να φτάσουμε στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο για να διεκδικήσουν την συμμετοχή  στην Εθνική ομάδα και τις διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο συνεχώς για πολλά χρόνια. Απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο συλλόγου. Έτσι η συμμετοχή μας σε κάθε αθλητική διοργάνωση ( φιλικοί αγώνες, προετοιμασία κτλ.) για να βρίσκετε ο σύλλογός μας σε αυτό το επίπεδο, απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα. 

Έχουμε καταφέρει να έχουμε γιαννιώτες αθλητές στην Εθνική Ομάδα με μεγάλες διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο αυτή η προσπάθεια γίνετε όλο και πιο δύσκολη. Εύχομαι στους αθλητές μου καλή αγωνιστική χρονιά, καλή προετοιμασία, μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε το ίδιο καλά και αυτή τη χρονιά. 


Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας, που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι».   

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων «Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών» 

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661 

www.acproteas.gr                

www.facebook.com/A.C.Proteas IoanninonΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]