Απορίες... made in Κόνιτσα


 Έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός η ακριτική μας Κόνιτσα σε όλα τα μέτωπα  και ειδικά σ' εκείνα που αφορούν τον τουρισμό και την επισκεψιμότητα. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δημιουργούν... απορίες. Όπως, ας πούμε:




Για ποιο λόγο αφήνονται να παρκάρουν αυτοκίνητα πάνω στον πεζόδρομο αμέσως μετά το γεφύρι προς Στόμιο; Επιτρέπεται ή όχι η μετάβαση με αυτοκίνητο και αν ναι, μέχρι ποιου σημείου; Αν όχι, γιατί δεν μπαίνει μπάρα; 





Η ξύλινη πύλη δίπλα στο κτίσμα έχει πέσει και μένει εκεί. Ως πότε; Οι κάδοι κάθε πότε αδειάζουν; (1-4)





Γιατί τοποθετήθηκε το κιόσκι και τα παγκάκια της φωτογραφίας σε σημείο που υπάρχει κατολίσθηση; Κι αφού, καιρό τώρα, διαπιστώθηκε το επικίνδυνο του πράγματος και πριν διαλυθεί η όλη κατασκευή, γιατί δεν τη μετακινούν ώστε να τοποθετηθεί κάπου αλλού; (5-6)





Το ξύλινο κάγκελο σε κάποια σημεία έχει πέσει ενώ σε άλλα είναι έτοιμο να καταρρεύσει, όντας επικίνδυνο για κάποιον που θα θελήσει να στηριχθεί - κι αυτό συμβαίνει καιρό τώρα. Θα το επισκευάσουν άραγε και πότε; (7-8)





Επίσης, οι πινακίδες στην κεντρική πλατεία είναι διακοσμητικές; Αν όχι, γιατί παρκάρουν αυτοκίνητα και από τις δύο πλευρές του δρόμου κλείνοντας το ένα ρεύμα ενώ απαγορεύεται; (9)




Σκεπτόμενοι πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]