Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καταγγέλλει την επιχείρηση έξωσης χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου από την πρώτη κατοικία της


...... στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα.

Στις 5.30 το πρωί της Δευτέρας 21/11 δικαστικός επιμελητής με τη βοήθεια της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και εισέβαλαν για να πετάξουν στο δρόμο τη συνάδελφο.

Η απάνθρωπη αυτή πράξη τους καλύπτεται από τους νόμους που έχουν ψηφίσει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση της κερδοφορίας των Τραπεζιτών και των FUNDS, σε βάρος της εργατικής λαϊκής κατοικίας.

Κόσμος συγκεντρώθηκε στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού στου Ζωγράφου και δεν επέτρεπε να γίνει η έξωση. Μπήκαν μέσα στο σπίτι κάνοντας πράξη το σύνθημα «τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός. Κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι έφυγε από το σπίτι η μεταφορική εταιρεία που κλήθηκε να συγκεντρώσει και να μεταφέρει αλλού τα πράγματα της χαμηλοσυνταξιούχου, καθώς επίσης αποχώρησε και ο καταγραφέας που είχε κληθεί για την καταγραφή των υπαρχόντων της, χάρη στην πίεση της οργανωμένης λαϊκής κινητοποίησης μαζικών φορέων, γειτόνων και εργαζομένων στο σπίτι της συναδέλφισσας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στη συνάδελφο. Υψώνουμε τείχος αλληλεγγύης σε κάθε άνθρωπο της τάξης μας, σε κάθε εργαζόμενο για να μη γίνει καθεστώς ο κανιβαλισμός της αγοράς. Είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα και καλούμε κάθε συνάδελφο, κάθε εργαζόμενο ή άνεργο σε περίπτωση που συμβεί ανάλογη επιχείρηση των κορακιών εταιρειών που έχουν βάλει στο στόχαστρο τη λαϊκή κατοικία , να  έρθουν άμεσα σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, να καλέσουν άμεσα στα γραφεία του.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]