Απλήρωτες στο δήμο Αρταίων οι σχολικές καθαρίστριες καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

 
Για αλαζονική, αυταρχική και αντεργατική συμπεριφορά καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) τον Δήμαρχο Αρταίων και τον καλεί να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες καταβολής των δεδουλευμένων στις Σχολικές Καθαρίστριες.

“Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στον Δήμο Αρταίων ούτε εκφοβίζονται, ούτε τρομοκρατούνται. Όταν πρόκειται για τα δίκαια αιτήματα τους έχουν μάθει να παλεύουν και να αγωνίζονται γι’ αυτά, όπως και να αντιστέκονται σε κάθε μορφής συμπεριφορά που προσβάλει την προσωπικότητα τους” υπογραμμίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και προσθέτει:

“Ο Δήμαρχος Αρταίων θα πρέπει να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις, να τις εφαρμόσει, κάτι που δεν κάνει εδώ και περίπου ένα χρόνο και να χορηγήσει άμεσα τα δεδουλευμένα στις Σχολικές Καθαρίστριες. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το ψωμί των εργαζομένων. Είναι πέρα για πέρα ανήθικο και βεβαίως αντεργατικό”.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη στήριξη της στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αρταίων και την αλληλεγγύη της σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης των δεδουλευμένων των Σχολικών Καθαριστριών, καθώς επίσης και επίλυσης των προβλημάτων του συνόλου των εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων που για χρόνια παραμένουν άλυτα.

news-ta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]