ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Αειφόρος Ήπειρος:"Καλούμε την Π.Ε.Δ. Ηπείρου να απορρίψει τις λαϊκίστικες, ευκαιριακές και απολύτως ανεδαφικές προτάσεις για εξορύξεις υδρογονανθράκων"


 Ανοιχτή επιστολή προς Π.Ε.Δ. Ηπείρου 

Ημερομηνία: 22 Νοέμβρη 2022 


Σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου, ως πρώτη μας ενέργεια μετά τη δημοσιοποίηση-επισημοποίηση της αυτοδιοικητικής παράταξης «Αειφόρος Ήπειρος», και ειδικότερα την ανακοίνωση υποψηφιότητάς μας για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, με τον Θουκυδίδη Μουτσόπουλος ως υποψήφιο περιφερειάρχη: 

Ανοίγουμε την πρώτη μας θεματική ενότητα « Ενέργεια και Αυτοδιοίκηση ». 

Σε αυτό το πλαίσιο:

Αποστείλαμε ανοιχτή επιστολή προς την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου. 

Συμβολικά, η επιστολή απευθύνεται προς την Π.Ε.Δ. Ηπείρου, κατ’ ουσίαν απευθύνεται προς όλους τους εμπλεκόμενους στην αυτοδιοίκηση και στο σύνολο των πολιτών. Υπογράφεται από τον επικεφαλής μας και υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου, Θουκυδίδη Μουτσόπουλο, αλλά αντανακλά τη συλλογική μας δέσμευση. Η επιστολή δημοσιοποιείται αυτούσια στα πλαίσια της πολιτικής απόλυτης διαφάνειας που απαρέγκλιτα ακολουθούμε. 

Πρόθεσή μας είναι να χαιρετήσουμε τη σημασία της συλλογικής δράσης της αυτοδιοίκησης στην προσπάθεια αντιμετώπισης των πιεστικών προβλημάτων, αλλά και αξιοποίησης των ευκαιριών ανάπτυξης του τόπου μας. 


Με την αίσθηση του κατεπείγοντος, καλούμε την Π.Ε.Δ. Ηπείρου να απορρίψει τις λαϊκίστικες, ευκαιριακές και απολύτως ανεδαφικές προτάσεις για εξορύξεις υδρογονανθράκων, και να επενδύσει συστηματικά στη συνεργατική δράση για την Βιώσιμη Ενεργειακή μετάβαση της Ηπείρου, ως ξεκάθαρη Εθνική και παγκόσμια υποχρέωση, αλλά κυριότερα ως μονόδρομο άμεσης και ρεαλιστικής πολιτικής και οικονομική χειραφέτησης της αυτοδιοίκησης. 


Τονίστηκε η απόλυτη δέσμευση μας για αμέριστη διαχρονική υποστήριξη προς αυτήν την κατεύθυνση, και η κορυφαία σχετική τεχνογνωσία και μακρά εμπειρία που ενσωματώνουμε στην « Αειφόρο Ήπειρο ».

 

Η ομάδα της « Αειφόρος Ήπειρος »                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]