ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εκπαίδευση Μεντόρων στα Ιωάννινα - ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων




Εκπαίδευση Μεντόρων στα Ιωάννινα - ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων 

Για το Πρόγραμμα "RoAD to Adulthood - Mentorship to Help Unaccompanied Minors Navigate Adulthood"


Η ΑΡΣΙΣ αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που συναντούν τα παιδιά και οι νέοι κατά τη μετάβαση τους προς την ενηλικίωση και την κοινωνική τους συμπερίληψη υλοποιεί για δεύτερη φορά πρόγραμμα mentoring.


Αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα της συμμετοχής και υποστήριξης τους από μέλη της πολιτείας που γίνονται «μέντορες» δηλαδή σημεία αναφοράς για τους νέους ανθρώπους και γέφυρες μεταξύ αυτών και της κοινότητας.

Η ΑΡΣΙΣ στο πλαίσιο του προγράμματος «RoAD to Adulthood» οργανώνει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης μεντόρων και προσκαλεί πολίτες του τόπου, ηλικίας 30-65 ετών, να συμμετέχουν, επιλέγοντας ενεργό ρόλο στην προσπάθεια για την ορατότητα των νέων ανθρώπων και την υποστήριξη τους.


Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:

 Πότε: 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:30 – 20:30, 26 & 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:00-16:00

 Διάρκεια: Το πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει διάρκεια 15 ώρες

 Πού: στα Ιωάννινα

 Πώς να δηλώσω συμμετοχή: Συμπλήρωσε την φόρμα  https://forms.gle/uJVWGDUCqDv5Z1YX6 ή επικοινώνησε μαζί μας!


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2651400823  email: arsishelpdesk@gmail.com


Το πρόγραμμα «RoAD to Adulthood – Mentorship to Help Migrant and Refugee Unaccompanied Minors Navigate Adulthood» είναι ένα διετές Ευρωπαϊκό Έργο Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα που στοχεύει στην ενίσχυση της υποστήριξης των ασυνόδευτων παιδιών και νέων (πρώην ασυνόδευτων παιδιών) κατά τη μετάβαση τους προς την ενηλικίωση και την κοινωνική συμπερίληψη.


Υλοποιείται από τέσσερις οργανώσεις εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται σε χώρες πρώτης υποδοχής, η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων (ARSIS – Association for the Social Support of Youth) στην Ελλάδα, η Defence for Children International Italia, στην #Ιταλία, η Punt de Referència στην #Ισπανία και το Mentoring Europe στην #Ολλανδία. Το έργο ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2024.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]