Παραδοσιακά πολυσπόρια κέρασε σήμερα ο Δήμος Πρέβεζας


 Ένα από  τα αγαπημένα παραδοσιακά εδέσματα, τα πολυσπόρια, μοίρασε σήμερα για τους δημότες του και για όλους όσοι βρέθηκαν στην πόλη ο Δήμος της Πρέβεζας.

Παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες πολύς ήταν ο κόσμος που έσπευσε στη Λαϊκή Αγορά για να δοκιμάσει τα πολυσπόρια που παρασκεύασαν οι μάγειρες  των Παιδικών Σταθμών  στις εγκαταστάσεις της Ταβέρνας “Ψάθα” και μοίρασαν οι εργαζόμενοι του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου.

Τέσσερα μεγάλα καζάνια που περιείχαν περισσότερες από 500 μερίδες πολυσπόρια διατέθηκαν από την αίθουσα της Λαϊκής Αγοράς  και από το Ναό της Παναγίας και όσοι απόλαυσαν το ξεχωριστό αυτό έδεσμα εξέφρασαν τη χαρά τους που είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν τηρώντας το πολύ αγαπημένο για την Πρέβεζα έθιμο των Εισοδίων της Παναγίας.


Παράλληλα, τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πολυσπόρια και οι ανήμποροι συμπολίτες μας, έδωσαν οι εργαζόμενοι του "Βοήθεια στο Σπίτι" μοιράζοντας στους περίπου 40 ωφελούμενους το παραδοσιακό έδεσμα. Η χαρά όλων ήταν μεγάλη ,ευχαρίστησαν το Δήμο και τους εργαζόμενους για την προσφορά τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας 

φωτό Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]