Ιωάννινα:Εκτροπή φορτηγού -Ντελαπάρισε το τρέιλερ που ήταν έμφορτο με αγελάδες -Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στην Εγνατία [βίντεο]

 

νεότερη ενημέρωση  22.28 :  Στις 22.10  άνοιξε και το ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα .

Η εκτροπή νταλίκας   σήμερα το απόγευμα λίγο πριν τις 18.00      στην Εγνατία Οδό στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο τόσο    στο ρεύμα κυκλοφορίας που σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα όσο και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη .

Από την εκτροπή ντελαπάρισε   το τρέιλερ που έφερε η νταλίκα και ήταν έμφορτο με αγελάδες.

Τα ζώα που βγήκαν στο οδόστρωμα πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας  και έτσι   μπλόκαραν την κίνηση των οχημάτων που ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη .

Μετά από  τουλάχιστον  1 περίπου ώρα φορτηγά κατάφεραν  με τη βοήθεια της Τροχαίας να προσεγγίσουν στο σημείο του συμβάντος και να μεταμορφώσουν τα ζώα .


Από το ατύχημα δεν αναφέρθηκε  τραυματισμός του οδηγού του φορτηγού .Σημειώνεται ότι στο σημείο που έγινε το  τροχαίο  επικρατούσαν κατά διαστήματα ισχυρές ριπές ανέμων .

Η κυκλοφορία   στην Εγνατία έχει  πλέον έχει αποκατασταθεί   μόνο προς Θεσσαλονίκη  και σε λίγη ώρα αναμένεται να ανοίξει και το ρεύμα προς Ιωάννινα .

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]