ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

"Αειφόρος Ήπειρος"-Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Θουκυδίδης Μουτσόπουλος

 




Σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Du Lac στα  Ιωάννινα, η πρώτη συνέντευξη τύπου γνωριμίας της νέας αυτοδιοικητικής μας  παράταξης "Αειφόρος Ήπειρος" με τους δημοσιογράφους της Ηπείρου.  

Ο κ. Μουτσόπουλος, επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιος περιφερειάρχης, παρουσίασε συνοπτικά:  

α) Τη γενικότερη φιλοσοφία της "Αειφόρος Ήπειρος". Δόθηκε ειδική έμφαση  στο αναπτυξιακό πρόσημο της ενεργοποίησης, ενώ τονίστηκε ότι σε καμία  περίπτωση δεν θα είναι στενά ψηφοθηρική. Τονίστηκε επίσης ότι τα ιδρυτικά  μέλη της παράταξης, αν και βαθιά πολιτικοποιημένα, κινούνται ανεξαρτήτως  κομμάτων, σε ουσιαστικά αειφόρο λογική, και σε καμία περίπτωση  νεοφιλελεύθερα «πράσινη».  

  

β) Τον άξονα των αναπτυξιακών δράσεων μας τη χρονιά που ακολουθεί ως  τις εκλογές του 2023. Θα ξεκινήσουν να παρουσιάζονται άμεσα, πάντα σαν άρτια  στρατηγικά και τεχνο – οικονομικά πλάνα που θα ενσωματώνουν κορυφαία  τεχνογνωσία και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις. Παρουσιάστηκε συνοπτικά η λίστα  των θεματικών αξόνων που θα ακολουθηθούν, με ειδική έμφαση σε θέματα:  Στρατηγικής, Διοίκησης, Ενέργειας, πρωτογενούς τομέα, ψηλής τεχνολογίας,  πολιτικής προστασίας, κυκλικής οικονομίας, διαχείρισης υδάτινων πόρων, καθώς  και στο τρίπτυχο τουρισμός – εξωστρέφεια – πολιτισμός.  

γ) Το χρονοδιάγραμμα των προεκλογικών δράσεων, και ειδικότερα της  σταδιακής παρουσίασης του Περιφερειακού συνδυασμού, που θα εκκινήσει τις  επόμενες εβδομάδες με την ανακοίνωση των 10 πρώτων προσώπων.  

Στη συνέχεια ο κ. Μουτσόπουλος, ο κ. Σουψανάς και ο κ. Παπασπύρου  απάντησαν διεξοδικά σε ερωτήσεις που έθεσαν οι δημοσιογράφοι.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]