ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Νέο Τεχνικό Έντυπο Παρουσίασης του Διεθνούς Αεροδρομίου ΙωαννίνωνΟι θετικές εξελίξεις για το Διεθνές Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων κατέστησαν απαραίτητη τη σύνταξη ενός επικαιροποιημένου έντυπου παρουσίασης, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο, με όλες τις χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες, για χρήση του από τις αεροπορικές εταιρίες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.Το έντυπο, που διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή, αποτελεί έναν σύντομο οδηγό των τεχνικών χαρακτηριστικών και προοπτικών του αεροδρομίου Ιωαννίνων, σε συνδυασμό με τους οδικούς άξονες, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, τις δυνατότητες του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου και τη δυναμικότητα των ξενοδοχειακών μονάδων του νομού.

Με το τέλος των περιορισμών στις μετακινήσεις, που επέβαλε η πανδημία, το Διεθνές Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων άρχισε να μπαίνει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης με νέες πτήσεις να προστίθενται στο δυναμικό του. Από την ερχόμενη θερινή περίοδο αναμένεται να ξεκινήσουν δύο τακτικές πτήσεις την εβδομάδα από και προς το Τελ Αβίβ, πτήσεις τσάρτερ από και προς τις Σκανδιναβικές χώρες, διάθεση έναρξης πτήσεων από εταιρείες χαμηλού κόστους αλλά και άλλες αεροπορικές συνδέσεις όπως αυτή των Ιωαννίνων με το Ηράκλειο Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, το 2022 η διακίνηση επιβατών αυξήθηκε κατά 110% και οι μετακινήσεις αεροσκαφών κατά 11%, σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες του 2021. 

Το έντυπο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων από τον Αερολιμένα Ιωαννίνων, τους αυτοδιοικητικούς Ά και ΄Β βαθμού, τους τοπικούς φορείς του τουρισμού, με απώτερους αποδέκτες τους μεγάλους Tour Operators και τις διάφορες αεροπορικές εταιρείες του εσωτερικού και του εξωτερικού. Επίσης, θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στις παρουσιάσεις του προορισμού στις διεθνείς εκθέσεις με σκοπό την περαιτέρω προβολή και ανάπτυξη αυτού στο εξωτερικό.

Η πρωτοβουλία και σύνταξη της παρουσίασης ανήκει στον Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ.Ευθύμιο Σέρμπη και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων κ.Στάθη Σιούτη και τον Αερολιμενάρχη Ιωαννίνων κ.Βασίλειο Μητσιμάρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]