ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 74-52

 


Με «όπλα» την άμυνα του και τον επιθετικό πλουραλισμό ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής, την 2η νίκη του, κερδίζοντας τον Παναθλητικό Συκεών με 74-52.




Σε ένα ματς, όπου μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, ο ΠΑΣ, είχε τέσσερις παίκτριες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τις Γιαννιώτισσες να πραγματοποιούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, κατακτώντας το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα, στο φετινό πρωτάθλημα.




Ο κόουτς Μαργαρίτης, χρησιμοποίησε σε αυτό το ματς και τις 11 αθλήτριες που είχε στη διάθεση του, ενώ το πιο ευχάριστο γεγονός ήταν ότι χρόνο συμμετοχής πήραν και οι νεαρές Κουτσάφτη (γεν. 2007) και Κωνσταντάρα (γεν. 2008).




Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ ξεκίνησε με εντυπωσιακή άμυνα ζώνης παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα (16-13), ενώ οι παίκτριες το Τζον Μαργαρίτη με πρωταγωνίστριες της Effa, Ewodo, Briggs και Σαρηγιαννίδου, ανέβασαν και επιθετικά τους ρυθμούς, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διαφορά 15 πόντων (37-22).




Στο τρίτο δεκάλεπτο η Effa συνέχισε την καλή απόδοση, με την Μαρίνη να βοηθά επιθετικά και τον ΠΑΣ να συνεχίζει να πιέζει αμυντικά τις φιλοξενούμενες παίκτριες του Παναθλητικού, διαμορφώνοντας έτσι στο 30’ το σκορ σε 62-33.




Στο τέταρτο δεκάλεπτο και με τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα, έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς Μαργαρίτη, να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις Gobejishvili και Στεργίου, που φέτος αγωνίστηκε πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΣ, ενώ ζεστό χειροκρότημα πήραν με το που πάτησαν παρκέ οι Κουτσάφτη και η Κωνσταντάρα, με την πρώτη μάλιστα να σημειώνει και τους δυο πρώτους της πόντους.




Για τις Γιαννιώτισσες οι Effa, Σαρηγιαννίδου, Briggs και Ewodo, είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με την πρώτη να κάνει και double double, έχοντας μαζέψει και δέκα ριμπάουντ, ενώ θετική ήταν και η εμφάνιση της Αναστασίας Τζήμου, που βοήθησε οργανωτικά, αλλά και αμυντικά.




Τα δεκάλεπτα: 16-13, 37-22, 62-33, 74-52




ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Μαργαρίτης - Χαντέλης): Briggs 11 (8ρ, 5 ασ), Κουτσάφτη 2, Σαρηγιαννίδου 15 (2τρ, 6ρ, 3 ασ), Μαρίνη 10 (2τρ, 5ρ, 2ασ), Καλαμπάκου 2 (5ασ), Στεργίου, Τζήμου 3 (1τρ, 7ρ), Effa 16 (1τρ, 10ρ, 2ασ), Gobejishvili, Ewodo 15 (1τρ, 8ρ, 3ασ), Κωνσταντάρα.




Παναθλητικός Συκεών (Γκούμας): Robinson 16 (2τρ), Βαντσιούρη 3 (1τρ), Μπαξεβάνου 6 (2τρ), Τράντα 4, Βασιλείου, Καμπερίδου, Williams 19, Σταματάκη 2, Χωλοπούλου 2, Σύρπα.




Μετά το τέλος του ματς ο κόουτς Μαργαρίτης δήλωσε: «Σήμερα η ομάδα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα του Παναθλητικού, με την οποία είχαμε παίξει νωρίτερα στη σεζόν, σε φιλικό ματς. Ο πρώτος αγώνας εναντίον του Παναθλητικού μας βοήθησε στην προετοιμασία μας για το πώς να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τις παίκτριες του αλλά και τα συστήματα τους. 


Ταυτόχρονα στον σημερινό αγώνα έλειπαν και δύο βασικές παίκτριες των αντιπάλων μας και έτσι εκμεταλλευτήκαμε τις συνθήκες και κερδίσαμε έναν πολύ μεγάλο παιχνίδι για μας. Από αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην Αθήνα, το Σάββατο εναντίον του Εύνικου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]