Δήμος Ζαγορίου:Επιστολή διαμαρτυρίας στην Τράπεζα Πειραιώς για τη διακοπή της λειτουργίας του Καταστήματος 2410 επί της Λεωφόρου Γράμμου


 "Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την προγραμματισμένη εκ μέρους σας διακοπή της λειτουργίας του Καταστήματος 2410  επί της Λεωφόρου Γράμμου στα Ιωάννινα.  

Ως Δημοτική Αρχή εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευσή μας για την εν λόγω απόφασή σας.  

Ως Δήμος από την αρχή της λειτουργίας μας συνεργαζόμαστε απρόσκοπτα με την Τράπεζα Πειραιώς και ειδικά με το Κατάστημα της Λεωφόρου Γράμμου το οποίο λόγω και της γεωγραφικής του Θέσης παρείχε άμεση και αξιόπιστη υποστήριξη στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου μας. Επιπλέον σας κάνουμε γνωστό ότι η πλειοψηφία των μόνιμων κατοίκων του Δήμου μας είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι που δεν έχουν τη δυνατότητα χρήσης των ηλεκτρονικών συστημάτων της Τράπεζας και εξυπηρετούνται ως επί το πλείστον από το εν λόγω Κατάστημα.  

Επίσης οι πολλές επιχειρήσεις ιδιαίτερα στον Τομέα του Τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή χάνουν ένα σημαντικό σημείο εξυπηρέτησης τους που τους διευκόλυνε σημαντικότατα στη γρήγορη διεκπεραίωση των συναλλαγών και των αιτημάτων τους. Ο Δήμος μας μετά την γνωστοποίηση της απόφασης σας για το κλείσιμο του Καταστήματος δέχεται καθημερινά παράπονα εκ μέρους των Δημοτών μας για να αντιδράσει με ότι μέσα διαθέτουμε στην υλοποίηση της απόφασή σας αυτής.  

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να επαναξιολογήσετε και να ανακαλέσετε την λανθασμένη απόφασή σας για το κλείσιμο του Καταστήματος της Λεωφόρου Γράμμου. Αρκετά απαξιώθηκε η επαρχία με το κλείσιμο όλων των επαρχιακών Καταστημάτων εκτός της πόλης των Ιωαννίνων. Ας παραμείνουν τουλάχιστον τα Περιφερειακά της Πόλης ως μια ένδειξη σεβασμού των πελατών από τις γύρω περιοχές που επί τόσα χρόνια στηρίζουν την Τράπεζα.  

Ως Δήμος δεν έχουμε άλλη δυνατότητα διαμαρτυρίας και απομένει εφόσον υλοποιήσετε την απόφασή σας να φροντίσουμε να μεταφέρουμε την συνεργασία μας σε κάποια άλλη Τράπεζα (και είναι αρκετές), που άνοιξαν και διατηρούν  Καταστήματα στην περιοχή μας.  "

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΚΟΥΒΕΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]