Κατάρτιση Μητρώου προς διάθεση μηχανημάτων- οχημάτων για την αντιμετώπιση αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στην Π.Ε. Ιωαννίνων για το 2023

 


Κατάρτιση Μητρώου προς διάθεση μηχανημάτων- οχημάτων κ.α. για την αντιμετώπιση αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στην Π.Ε. Ιωαννίνων για το έτος 2023


Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνει ότι προβαίνει στην κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων- οχημάτων- υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων για το έτος 2023. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση από την 14 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 02 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου (php.gov.gr) στην κατηγορία «Ανακοινώσεις». 

Οι υπεύθυνες δηλώσεις και οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση, f.stoli@php.gov.gr, μέσω ταχυδρομείου με ημερομηνία κατάθεσης το αργότερο μέχρι τη 2η Δεκεμβρίου 2022,   (Δ/νση αποστολής Πλατεία Πύρρου 1. ΤΚ 452-21 Ιωάννινα) ή αυτοπροσώπως στην ως άνω Διεύθυνση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]