«Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» από τον «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α» την Πέμπτη 01/12/2022


Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στον Αίθουσα Β. Πυρσινέλλας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών στις 7:00μ.μ, θα πραγματοποιηθεί Μουσικοχορευτική Παράσταση όπου αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας έτσι ώστε να στηριχθούν οι ωφελούμενοι του  Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιωαννιτών.

Στην Μουσικοχορευτική παράσταση θα συμμετέχουν:

Τμήμα των Παραδοσιακών χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών

Το Παιδικό τμήμα «Τα Σαρακατσανάκια» του Λυκείου Ελληνίδων

Τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακκωμάτων

Κατσούρας Σωτήριος – Βιολί

Παπαναστασίου Διαμαντής – Κρουστά

Νικόπουλος Γεώργιος – Λαούτο

Σιούλας Χρήστος – Κλαρίνο

Μιχόπουλος Μιχάλης – Τραγούδι


«Μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί»


Η «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς», είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιούσε κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών όπου λόγω του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια.

«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας», καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.

Καλούμε όλους τους πολίτες, και τους φορείς του τόπου μας να προσφέρουν αντί εισιτηρίου συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, το Λύκειο Ελληνίδων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λακκωμάτων καθώς και την ορχήστρα που θα συνοδέψει τα χορευτικά τμήματα, για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας αυτή.

Επίσης θα δεχόμαστε καθημερινά όλο το μήνα Δεκέμβριο από Δευτέρα έως Παρασκευή  και ώρες 8:00-14:00 τις δωρεές όσων θέλουν να συμβάλλουν, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11,  στο ΚΕ.Π.Α.ΒΙ, Κατάστημα  126. Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 26513-61402, 26510-54269, 26510-30504 ή μπορείτε να στείλετε την δωρεά σας σε τραπεζικό λογαριασμό, στην Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου (Αρ. Λογαριασμού  IBAN  GR4907500100003010003522502).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]