Ι.Μητρόπολη Ιωαννίνων:Συναυλία με τη συμμετοχή του λαουτίστα Βασιλείου Κώστα και του Ιορδανού βιολονίστα Layth Sidiq -Σάββατο 22 Οκτωβρίου

 


Με ιδιαίτερα χαρά η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ανακοινώνει στο τοπικό πλήρωμα της Εκκλησίας ότι το προσεχές Σάββατο, 22 Οκτωβρίου και ώρα 8.30΄ το βράδυ στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παδαγωγικής Ακαδημίας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Συναυλία του 15μελούς Επιλέκτου Ηπειρωτικού Ensemble με τη συμμετοχή του λαουτίστα και Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Βασιλείου Κώστα, του Ιορδανού βιολονίστα Layth Sidiq και των καθηγητών του προγράμματος κ. Αθανασίου Βόλλα και Νεκταρίου Παπαγεωργίου.

Μετά από συνεχή λειτουργία 2 τουλάχιστον μηνών του ιδιαιτέρου αυτού Επίλεκτου Μουσικού Σχολείου που ίδρυσε η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων θα έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να απολαύσουμε τις δημιουργικές προσπάθειες των νέων αυτών παιδιών και των καθηγητών τους, οι οποίες θα προσφέρουν ώθηση και όραμα και σε άλλους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τη Μουσική και ιδιαίτερα την Ηπειρώτικη Μουσική.

Καλούμε λοιπόν όλους και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να προσέλθουν το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου και ώρα 8.30΄ το βράδυ στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παδαγωγικής Ακαδημίας και να απολαύσουν μια μαγική μουσική βραδιά, επιδοκιμάζοντας τις δημιουργικές προσπάθειες των νέων αυτών παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]