Η Πρέβεζα “υποδέχεται" και πάλι τον Λάκη Παππά Το Σάββατο τα αποκαλυπτήρια της προτομής του


Στην Πρέβεζα που τόσο αγάπησε "επιστρέφει" ο Λάκης Παππάς. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στη διασταύρωση Εθνικής Αντίστασης και Παρθεναγωγείου, εκεί όπου βρισκόταν το πατρικό του σπίτι θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αγαπημένου σε όλους τραγουδιστή. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πρέβεζας ο οποίος διοργανώνει και την εκδήλωση κάνοντας πλέον γνωστό στο ευρύ κοινό (κυρίως στους νεότερους Πρεβεζάνους και τους επισκέπτες της πόλης) ότι ο πασίγνωστος τραγουδιστής του νέου κύματος που συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους δημιουργούς, αντίκρισε το πρώτο φως στην Πρέβεζα.

Στην όμορφη αυτή βραδιά τραγούδια θα ερμηνεύσουν δύο Πρεβεζάνοι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του οι Βασίλης Τζίμας και Χρήστος Τάγγας “ταξιδεύοντας” το κοινό σε μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια του ελληνικού και όχι μόνο ρεπερτορίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Λάκης Παππάς γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1938 και έκανε την πρώτη του καλλιτεχνική εμφάνιση το 1959.

Αναδείχτηκε στον καλλιτεχνικό χώρο με τη συμμετοχή του στην "Οδό Ονείρων" του Μάνου Χατζιδάκι και έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές των μπουάτ.

Ο Λάκης Παππάς έφυγε από κοντά μας στις 26 Μαρτίου 2014 σε ηλικία 76 ετών.


Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]