ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Λευκάδα:Η τραγωδία στην Εγκλουβή που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο…

 


Η οικογένεια του Σοκόλ είναι μια από τις πιο αγαπητές οικογένειες στην Καρυά, την Εγκλουβή και όλη την Λευκάδα. Ο πατέρας , η μητέρα και ο μικρός 4χρονος Φλοριάν, που ήταν όλη τους η ζωή. Όταν ο Φλοριάν γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά  ο πατέρας έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει καλά το παιδί του. Δούλευε νύχτα – μέρα για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χειρουργεία και ότι άλλο χρειαζόταν ο μικρός του άγγελος. Και τα είχε καταφέρει. Ο μικρός πήγαινε καλά , είχε ξεκινήσει και το σχολείο . Όλη η  ζωή της οικογένειας ήταν αυτός ο μικρός. “Ο μικρός ήταν ένα υπέροχο πλάσμα . Σε κοίταζε στα μάτια και το αγαπούσες μόνο από τον τρόπο που σε κοίταζε”, ήταν το μήνυμα ενός φίλου που έτυχε να γνωρίζει την οικογένεια. Σε αυτούς τους ήδη πονεμένους γονείς έτυχε ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο… Ο μικρός   μονάκριβος Φλοριάν είχε σχέση εξάρτησης με τον πατέρα του. Χθες Παρασκευή 7 Οκτωβρίου  ο  Σοκόλ θέλησε να πάει με το τρακτέρ ψηλά κοντά στις κεραίες του ΟΤΕ πάνω από τον Άγιο Δονάτο  , πιθανόν για να μαζέψει ξύλα. Ο μικρός ήθελε πολύ να πάει μαζί, επέμενε. Και ο πατέρας υποχώρησε και τον πήρε. Και έγινε το κακό λίγο πριν τις 21.00 … Πως έγινε δεν έχει και πολύ σημασία πιά. Η τραγωδία εκεί πάνω στο πουθενά είχε τις δικές της εικόνες. Ο πατέρας με το παιδί στον ώμο να τρέχει μήπως και το σώσει  για να μειώσει την απόσταση από τα ασθενοφόρα που έφταναν.


Ο 16χρονος θείος του μικρού, που ήταν μαζί, τραυματίστηκε  στο πόδι. Αυτή την ώρα χειρουργείται στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Οι σκηνές που εκτυλήχθηκαν χθες το βράδυ στο νοσοκομείο της Λευκάδας λυγίζουν ακόμη και σίδερα. Χάθηκε ο Φλοριάν, χάθηκε η ζωή των γονιών του. Μετά την διαδικασία της νεκροψίας ο μικρός άγγελος θα ταξιδέψει στην Αλβανία για την τελευταία του κατοικία. Ας σιωπήσουμε απέναντι σε αυτό το δράμα… Στη μνήμη του μικρού Φλοριάν.


Ο Απόλλων Καρυάς


Με ανακοίνωσή του ο Απολλώνας Καρυάς , το χωριό που ήταν και ο τόπος της οικογένειας αναφέρει:


Λόγω του χθεσινού τραγικού συμβάντος που είχε σαν αποτελεσμα την απώλεια ενός μικρού παιδιού, οι πρόβες όλων των χορευτικών τμημάτων της Κυριακής αναβάλλονται.

πηγή lefkadapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]