Δήμος Ζίτσας:Αλήθειες για τον Παιδικό Σταθμό Κοινότητας Βουνοπλαγιάς

 


Διαβάσαμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» με την οποία καταγγέλλει τη δημοτική αρχή του Δήμου Ζίτσας πως υποβαθμίζει τον παιδικό σταθμό Βουνοπλαγιάς.

Τελικά η απουσία τριών και πλέον χρόνων από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας του Δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Δημ. Τζίμα, ήταν αισθητή και μας είχε λείψει. Τον καλωσορίζουμε λοιπόν και του ευχόμαστε καλή δύναμη για το υπόλοιπο της θητείας. 

Η  «Λαϊκή Συσπείρωση» παρακάμπτοντας το Προεδρείο του Δ. Σ. Ζίτσας απευθύνεται μέσω των μέσων ενημέρωσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητά να συζητήσει και να πάρει απόφαση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, « για να μην κλείσει ο παιδικός σταθμός Βουνοπλαγιάς», λες και έχει τεθεί από κάποια πλευρά τέτοιο ζήτημα. 

Όσον αφορά στα καταγγελλόμενα, ας μας απαντήσει λοιπόν ο συντάκτης της ανακοίνωσης άραγε σε ποιόν παιδικό σταθμό η αναλογία νηπίων - δασκάλων  είναι ένας δάσκαλος για τρία νήπια ; 

Όσο για τα έργα δεκάδων χιλιάδων ευρώ που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο παιδικό σταθμό προτείνουμε στον κ. Τζίμα να απευθυνθεί και να ενημερωθεί πλήρως από τις υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου του Δήμου, όπως όφειλε να έχει κάνει με το θεσμικό του ρόλο. 

Κλείνοντας θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών αλλά και γενικότερα όλων των δομών του Δήμου Ζίτσας δεν εξαρτάται από εκβιασμούς και παρεμβάσεις τρίτων αλλά από την προσπάθεια όλων, αιρετών και εργαζομένων να υπηρετήσουμε με συνέπεια τους δημότες και τις ανάγκες τους.

Τέλος, ευελπιστούμε και ευχόμαστε η «Λαϊκή Συσπείρωση» να ξαναβρεί τα «πατήματά της», ως παράταξη της αντιπολίτευσης, όσο ο Δημοτικός της Σύμβουλος θα εγκλιματίζεται και πάλι στα έδρανα του Δημοτικού  Συμβουλίου Ζίτσας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]