Απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών στην «ομάδα διάσωσης»


 Η αυτοαποκαλούμενη  «ομάδα διάσωσης της άρσης βαρών», που κόπτεται για το καλό του αθλήματος και θέλει να διοικήσει την Ε.Ο.Α.Β., πρωτίστως θα πρέπει να έχει αναγνώσει, έστω και μια φορά, τη νομοθεσία και το Καταστατικό της Ε.Ο.Α.Β., διότι όλα όσα αναφέρονται στην επιστολή της, με αφορμή την εκλογή νέου Προέδρου στην Ε.Ο.Α.Β., είναι παντελώς ανακριβή και αντικαταστατικά.  Και εξηγούμαστε :

Η παραίτηση είναι πράξη μονομερής που επιφέρει τα αποτελέσματά της από τη στιγμή της παραλαβής της από το Δ.Σ., το οποίο δεν έχει δικαίωμα να μην την αποδεχθεί, παρά μόνο αν υπάρξει επιστολή ανάκλησης από τον ίδιο τον παραιτηθέντα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε ανάκληση, παρ’ ότι υπήρξαν πρωτοβουλίες και συζητήσεις για να μεταπεισθεί ο κ. Λάγκας. Οι λόγοι της παραίτησης αναγράφονται από τον ίδιο στην επιστολή του, την οποία απέστειλε σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ομοσπονδίας ενώ σχεδόν ταυτόχρονα δημοσιεύθηκε σε αθλητικό ιστότοπο. Είμαστε βέβαιοι ότι αν ήθελε να γράψει κάτι άλλο θα το έκανε. 

Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι ενώ τα μέλη του ΔΣ, που απέστειλαν την επιστολή, είχαν λάβει έγκαιρα την πρόσκληση για σύγκληση του Δ.Σ. όπου με σαφήνεια αναφέρονταν τα θέματα ημερήσιας διάταξης, απείχαν από τη συνεδρίαση παρ’ ότι ο κ. Σπύρου συνδέθηκε αρχικά στην διαδικτυακή πλατφόρμα της συνεδρίασης και αποχώρησε μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να πει λέξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]