ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Η Κωνσταντίνα Τούνη στην Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά!

 


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Η Κωνσταντίνα Τούνη στην Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά.

Μαζί της:

Κλαρίνο: Τρύφων Αναστασίου

Λαούτο: Θανάσης Βόλλας

Κρουστά: Γιώργος Ζούμπας

Κρουστά: Δημήτρης Ζαχαρής

Κοντραπάσο: Χρήστος Καραβίδης

Πλήκτρα: Ηλίας Τζιχάνης

Η Κωνσταντίνα Τούνη γεννήθηκε το 1994 στα Ιωάννινα. Μεγαλώνοντας σε μία οικογένεια με πατέρα μουσικό, ήρθε σε επαφή από πολύ μικρή ηλικία με το παραδοσιακό τραγούδι. Έτσι, δεν άργησε πολύ να ανέβει στη σκηνή, να την μάθει ο κόσμος της Ηπείρου και να αρχίσει να τη ζητά. Είναι στο χώρο επίσημα από τα 14 της χρόνια και σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό, που δεν πιστεύει στα μάτια και τα αφτιά του. Το νεαρό της ηλικίας της σε συνδυασμό με την γεμάτη, ώριμη χροιά της φωνής της, που παραπέμπει τον ακροατή σε μία ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια, αποτελεί αξιοθαύμαστο σήμα κατατεθέν της.

Αργότερα, θα βρεθεί καλεσμένη σε Ηπειρώτικο Σύλλογο της Γερμανίας, γεγονός που θα γίνει αφορμή να γνωρίσει τον εξαίρετο μουσικό κλαρινετίστα, Τρύφωνα Αναστασίου, ο οποίος υπηρετεί πιστά και δυναμικά το παραδοσιακό Δημοτικό τραγούδι στην ξενιτιά. Αυτή η συνάντηση θα γίνει σταθμός στη ζωή της, μιας και θα συνεργαστούν, καταλήγοντας σήμερα να είναι, εκτός από μουσικό ζευγάρι, και ζευγάρι στην ζωή. Γυρίζουν μαζί όλη την Γερμανία καθώς και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κρατώντας συντροφία στον απόδημο Ελληνισμό, που τους βάζει στη καρδιά του και τους εκτιμά βαθύτατα. Δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην δουλειά τους και γίνονται κυρίαρχο μέση ψυχαγωγίας για τους Έλληνες που νοσταλγούν την αγαπημένη τους πατρίδα.

Το 2021 καλείται να συμμετάσχει στο μουσικό Show «The Voice of Greece», όπου αφήνει δικαίως άναυδους τους κριτές Σάκη Ρουβά, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη και Έλενα Παπαρίζου. Εκεί θα την ακούσουμε σε μία συνέντευξη να δηλώνει με συγκίνηση πως όνειρο και επιθυμία της είναι να καταφέρει να επιστρέψει με την οικογένεια της πίσω στην αγαπημένη της Ελλάδα. Ωστόσο, η στιγμή αυτή δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι παίρνει την μεγάλη απόφαση και επιστρέφει στη γενέτειρά του. Μπορούμε να πούμε ότι η ιστορία και το έργο της Κωνσταντίνας, ξεκινάει τώρα.

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Προπώληση : 5

Ταμείο: 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]