ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ηπειρώτικο Πρωινό στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων !

 


Με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις και μια γεύση από… Ήπειρο αναχώρησαν από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων οι επιβάτες των τελευταίων πτήσεων charter της Apollo αλλά και της τακτικής πτήσης της Aegean, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, που ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (με τους σεφ κ.κ. Αδάμο Δότσιο & Δημήτρη Δερέκα), και η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου, σε συνεργασία με τον αερολιμένα Ιωαννίνων.

Από νωρίς το πρωί ένας πλούσιος μπουφές με πρωινό φτιαγμένο από εκλεκτά ηπειρώτικα προϊόντα περίμενε τους επισκέπτες που αναχωρούσαν από την πόλη μας, σε μια δράση που απέσπασε μόνο θετικά σχόλια. Η πρωτοβουλία διοργανώθηκε στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου, με σκοπό να πάρουν οι επισκέπτες μαζί τους μια γεύση από τα φημισμένα προϊόντα της περιοχής μας, ως αποχαιρετιστήριο δώρο, όπως αντίστοιχη δράση είχε λάβει χώρα και τον Μάιο, ως καλωσόρισμα στην πρώτη πτήση charter της θερινής περιόδου.Η κίνηση αυτή εκφράζει την Ελλάδα μας, εκφράζει τη φιλόξενη "καλημέρα" μας και κυρίως στηρίζει και αναδεικνύει την ελληνική παραγωγή τοπικών προϊόντων και τους Ηπειρώτες παραγωγούς. 

Άλλωστε, η σύνδεση των τοπικών προϊόντων με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι στις προτεραιότητες της ΕΞΝΙ και μετά από κατάλληλες ενέργειες έχουν ξεκινήσει συνεργασίες μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων και των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η ΕΞΝΙ υπενθυμίζει για ακόμα μία φορά τη σημασία του Διεθνούς Αεροδρομίου των Ιωαννίνων στην ανάπτυξη του τουρισμού και γενικότερα της οικονομίας στην Ήπειρο και δεσμεύεται να αναλάβει ανάλογες δράσεις και στο μέλλον. 

Για την υποστήριξη οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τις εταιρείες :

Δωδώνη

Μελλίσιτος 

Ηπειρωτική Τροφίμων - Δ. Παπαιωάννου 

Cava 800

Myrtali Organics

Σίμος Παπαδόπουλος 

Αλλαντικά Βλάχος

Φάρμα Μετσόβου

Ήπειρος Γη  

Πορίκης 

Γυναικείος Ηπειρώτικος Συνεταιρισμός Ιωαννίνων

Σπιτολιχουδιές  

Χίλια Καντάρια Ζάχαρη

Food & Paths

Και την πιστοποιημένη μεταφράστρια μας κα Σάντυ Μητσούλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]