Με την τελετή των εγκαινίων άνοιξε η αυλαία της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας

 


Με την τελετή των εγκαινίων άνοιξε η αυλαία της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2022

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας, η οποία άνοιξε τις ‘πύλες’ της έπειτα από δύο χρόνια που παρέμεινε κλειστή λόγω πανδημίας. 

«Σήμερα κηρύσσουμε την έναρξη της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας, μίας από τις δυναμικότερες εμποροπανήγυρης της Ηπείρου, με μακρόβια παρουσία και μεγάλη λαϊκή απήχηση» σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής. 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ζηρού ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Βησσαρίωνα Μπατσούλη καθώς και όλα τα μέλη της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας του Δήμου για την άψογη και κοπιώδη οργάνωση της εμποροπανήγυρης, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για να στηθεί και να λειτουργήσει όλο αυτό το εγχείρημα.       


«Είμαστε βέβαιοι ότι από σήμερα και μέχρι τις 2 Νοεμβρίου η Φιλιππιάδα θα αποτελέσει τον προορισμό χιλιάδων επισκεπτών και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα» τόνισε ο κ. Καλαντζής, ευχόμενος ‘καλές δουλειές’ στους εμπόρους, και ‘καλά ψώνια’ με γιορτινή διάθεση, σε όλες και όλους τους επισκέπτες.

Τέλος ευχαρίστησε  την Αστυνομία για την ασφάλεια και την οδική διευκόλυνση των επισκεπτών και την Πυροσβεστική για τη συνεργασία.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη τοπικών συμβουλίων κοινοτήτων, πρόεδροι συλλόγων και φορέων του Δήμου, ο πρώην δήμαρχος του Δήμου Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης και αρκετοί συμπολίτες.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]