Η θεατρική παράσταση «Ρόουζ» από το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων


 Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει στις 10 Οκτωβρίου (Δευτέρα) τη θεατρική παράσταση «Ρόουζ» του Μάρτιν Σέρμαν. 

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων, η Ερασιτεχνική Σκηνή επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά. Το συγκλονιστικό έργο του Μάρτιν Σέρμαν εξιστορεί το χρονικό μια γυναίκας που έζησε τα παιδικά της χρόνια στην Ουκρανία, το πέρασμα της στην Πολωνία και τη φυγή της στην Αμερική λίγο πριν το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Η γυναίκα στο γκέτο της Βαρσοβίας, η γυναίκα του Ολοκαυτώματος, η γυναίκα που αγωνίζεται, ερωτεύεται, μάχεται, απογοητεύεται και δε σταματάει να διεκδικεί την ελευθερία της και το ρόλο που της αξίζει στην κοινωνία, είναι τα βασικά  θέματα που απασχολούν το «Ρόουζ». 


"Μετά από χρόνια κάποιος μου πρόσφερε LSD. Είπα δεν υπάρχει λόγος να το πάρω, ξέρω τι είναι .Παραισθησιογόνο .Ένα λεπτό και είσαι ξάπλα για μια ώρα με αλλόκοτα οράματα να πλανώνται στον εγκέφαλο σου. Ύστερα χάνονται και χάνεσαι και εσύ, νιώθοντας πως ποτέ πια δεν θα αισθανθείς την πραγματικότητα. Ήξερα πως ήταν, έτσι είναι ο πόλεμος."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]