Συνάντηση γονέων και Ν.Ο.Ι-Για προπόνηση στη Σιέρρα Νεβάδα ο Θανάσης Παλαιοπάνος

 


Συνάντηση γονέων και  Ν.Ο.Ι



Συνάντηση με τους γονείς των αθλητών πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του Συλλόγου.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν δια ζώσης όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κι ενημερώθηκαν για τις δράσεις του σωματείου στο οποίο έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους. Ο Ν.Ο.Ι. λειτουργεί πάντα με γνώμονα την καθοδήγηση των αθλητών του για το "ευ αγωνίζεσθαι" και τα αθλητικά ιδεώδη και μέσα σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα υπήρξε διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους γονείς.

Μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία του Δ.Σ. και σε συνέχεια της ενημέρωσης είναι η συνεδρία με τους γονείς, εκτός από τους αθλητές, με τον αθλητικό ψυχολόγο κ. Βερτουδάκη, συνεργάτη του Ν.Ο.Ι., σε ό,τι αφορά τη διαχείριση άγχους στους αγώνες καθώς και το bulling που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τόσο την καθημερινότητά τους όσο και στο σχολείο και τον αθλητισμό.

Οι γονείς ευχαρίστησαν τον Ν.Ο.Ι. για το ενδιαφέρον που δείχνουν Διοίκηση και προπονητές στα παιδιά και η συνάντηση θα επαναληφθεί και στο μέλλον ώστε η σχέση οικογένειας και Ομίλου να γίνει ακόμη πιο στενή και διαδραστική.




Ο  Ν.Ο.Ι στο σποτ ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Ήπατος



Δια μέσω του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Θανάση Παλαιοπάνου συμμετέχει ο Ν.Ο.Ι. στο σποτ ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Ήπατος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία της Ε.Ε.Μ.Η. έχει στόχο να θέσει το κοινό σε εγρήγορση για έναν «εχθρό» που είναι αόρατος αλλά δεν είναι ανίκητος κι ο Θανάσης Παλαιοπάνος στέλνει το δικό του μήνυμα για την πρόληψη τονίζοντας ότι «στην υγεία όπως και τον πρωταθλητισμό σημασία έχει η καλή προετοιμασία».

Μπορείτε να βρείτε το σποτ στο παρακάτω link: https://youtu.be/vFWx3cJd1v0





Για προπόνηση στη Σιέρρα Νεβάδα ο Θανάσης Παλαιοπάνος 


Στη Σιέρρα Νεβάδα της Ισπανίας και σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και πάνω θα βρεθεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Ν.Ο.Ι. Θανάσης Παλαιοπάνος παίρνοντας μέρος σε προπόνηση υψομέτρου, ενόψει Προ Ολυμπιακής χρονιάς.

Ο Θανάσης Παλαιοπάνος, μετά από κάλεσμα της ΕΚΟΦΝΣ, αναχωρεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου μαζί με 7 συναθλητές του και μέλη της Εθνικής ομάδας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]