ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ηπειρώτικο πρωινό στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων

Με ένα πλούσιο ηπειρώτικο πρωινό με τοπικά προϊόντα αποχαιρετούν σήμερα το πρωί τα Ιωάννινα, τους τελευταίους θερινούς επισκέπτες τους, που αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Τα εκλεκτά τοπικά εδέσματα θα γευτούν οι επιβάτες των τελευταίων πτήσεων charter της Apollo αλλά και της τακτικής πτήσης της Aegean, σε μια… γευστική πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ( με τους σεφ Αδάμο Δότσιο & Δημήτρη Δερέκα) και η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου, σε συνεργασία με τον αερολιμένα Ιωαννίνων.

Η δράση διοργανώνεται στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου με σκοπό οι επισκέπτες να γευτούν τα φημισμένα προϊόντα της περιοχής μας.

Άλλωστε, η σύνδεση των τοπικών προϊόντων με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι στις προτεραιότητες της ΕΞΝΙ και μετά από κατάλληλες ενέργειες, έχουν ξεκινήσει συνεργασίες μεταξύ τοπικών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων. 

Η ΕΞΝΙ υπενθυμίζει για ακόμα μία φορά τη σημασία του Διεθνούς Αεροδρομίου των Ιωαννίνων στην ανάπτυξη του τουρισμού και γενικότερα της οικονομίας στην Ήπειρο και δεσμεύεται να αναλάβει ανάλογες δράσεις και στο μέλλον. 

Για την υποστήριξη οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τις τοπικές εταιρείες :

Δωδώνη

Μελίσιτος 

Ηπειρωτική Τροφίμων - Δ. Παπαιωάννου 

Cava 800

Myrtali Organics

Σίμος Παπαδόπουλος 

Αλλαντικά Βλάχος

Φάρμα Μετσόβου

Ήπειρος Γη  

Πορίκης 

Γυναικείος Ηπειρώτικος Συνεταιρισμός Ιωαννίνων

Σπιτολιχουδιές  

Χίλια Καντάρια Ζάχαρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]