Ιωάννινα:Με μεγάλη επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο με θέμα «Εφαρμογές των τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Επιχειρηματικότητα»

 


Με μεγάλη επιτυχία και εξαιρετική συμμετοχή από την πλευρά φοιτητών και κοινού, πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συμπόσιο με θέμα «Εφαρμογές των τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Επιχειρηματικότητα» που οργάνωσε το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών και Εκπαίδευσης από Απόσταση, (Laboratory of New Technologies and Distance Learning) που διευθύνει η Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγήτρια κ. Τζένη Παγγέ.

 Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» στο  Πανεπιστήμιο  Ιωαννίνων. Οι εργασίες ξεκίνησαν με χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Ιωαννιτών καθηγητή κ. Ελισάφ Μωυσή, και σύντομη ομιλία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλου Αλμπάνη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν διακεκριμένοι καθηγητές από την Ελλάδα καθώς επίσης καθηγητές από άλλα  ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και Ιδρύματα της αλλοδαπής.  Ο Πρόεδρος του Π.Τ.Ν., Αν. Καθηγητής κ. Χαρίλαος Ζάραγκας και η Αναπλ. Πρόεδρος του ΠΤΝ  Αν. Καθηγήτρια κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη, συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες του Συμποσίου.

Σημαντική ήταν στο Συμπόσιο αυτό και η συμμετοχή από την πλευρά του επιχειρηματικού κόσμου. Το παρόν έδωσε με χαιρετισμό  και ομιλία ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ Δημήτριος Δημητρίου, ενώ μεταξύ άλλων συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων,  Διευθυντές  ξενοδοχείων Νομού Ιωαννίνων και κοινό της πόλης. 

Το πρόγραμμα περιελάβανε και ξενάγηση στην πόλη των Ιωαννίνων και την γύρω περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]