ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Αγριογούρουνο ....αναστάτωσε γειτονιά των Ιωαννίνων ![βίντεο]

 


Έχουμε δει αγριογούρουνα να διασχίζουν οδικά δίκτυα στα Ιωάννινα,τα έχουμε δει στην Εγνατία Οδό ,πέριξ του αεροδρομίου αλλά μέσα στην πόλη όχι ...

Τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ !

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα   όταν ξαφνικά κάτοικος   της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη  πάνω από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου  είδε κάτι να πλησιάζει προς την οικία του .Όταν   πλησίασε κοντά   αντιλήφθηκε προς επρόκειτο για αγριογούρουνο Δίχως να χάσει την ψυχραιμία του μπήκε στο αυτοκίνητό του για να το απομακρύνει από το σημείο πριν προκαλέσει κάποια ζημιά .

Το  αγριογούρουνο   τελικώς  λόγω της ανθρώπινης παρουσίας  όπως είπε ο κάτοικος στο epirus-tv-news.gr   τράπηκε σε φυγή .

Όπως ήταν αναμενόμενο  η παρουσία του ζώου μέσα σε κατοικημένη περιοχή αναστάτωσε τη γειτονιά ενώ σήμερα ειδοποιήθηκε   από  κατοίκους   η  Αστυνομία     η οποία τους παρέπεμψε    στο δασαρχείο   . 

Ο πληθυσμός των αγριογούρουνων ως γνωστό έχει αυξηθεί πολύ συνολικά στη χώρα  και θεωρείται σοβαρό πρόβλημα  για  τις  αγροτικές περιοχές όπου υπάρχουν καλλιέργειες με τα ζώα να προκαλούν ζημιές στο πλαίσιο αναζήτησης τροφής .Το τελευταίο ωστόσο διάστημα τα αγριογούρουνα αναζητούν τροφή ακόμα και μέσα σε πόλεις   αναστατώνοντας τους κατοίκους   ενώ η παρουσία τους ελλοχεύει κινδύνους για την πρόκληση και τροχαίων ατυχημάτων εντός του αστικού ιστού   .

Όσο για  τους κατοίκους    αναρωτιούνται πως βρίσκονται τα ζώα αυτά   σε γειτονιές πόλεων ,όπως συνέβη  και χθες  το βράδυ  με τους κατοίκους   επί της  Γρηγορίου Λαμπράκη στα Ιωάννινα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]