Γιορτάζει η Θεσσαλονίκη! Με λαμπρότητα η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Λευκό Πύργο!

 


Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Λευκό Πύργο!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΩΜΑ//thesstoday.gr



Με μια εντυπωσιακή τελετή δίνεται το έναυσμα για να ξεκινήσει και επίσημα ο εορτασμός της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, αλλά και της γιορτής του πολιούχου, Αγίου Δημητρίου.


Την έπαρση της σημαίας έκανε φέτος ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μαζί με τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στράτου Αναστάσιο Σπανό.





Πραγματοποιήθηκαν και χαιρετιστήριες βολές από τη φρεγάτα Σπέτσαι ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.


Ύψιστη τιμή για αυτόν είναι το να παραστεί στην έπαρση της ελληνικής σημαίας ανέφερε ο Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας. «110 χρόνια μετά την απελευθέρωση της πόλης, τιμούμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για να γίνει η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία ελεύθερη αλλά και για να βρισκόμαστε σήμερα σε αυτό το επίπεδο ακμής και περηφάνιας. Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την παρακαταθήκη και να φροντίσουμε έτσι ώστε η πόλη μας, η Μακεδονία μας να είναι πάντα μια κορυφαία πόλη, ένα σύμβολο ιστορίας», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


Παραβρέθηκαν, επίσης, ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αντιστράτηγος Σωτήρης Κωστάκογλου, ο αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

πηγή thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]