Άρτα :Η Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή ......αποχαιρετά τον ιατρό Στέφανο Παπακίτσο

 


Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον φίλο και συναγωνιστή Στέφανο Παπακίτσο. Μετά από 4 μήνες μάχης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, μετά την ανακοπή που υπέστη πάνω στην ώρα ενός τοκετού φέρνοντας στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, το απόγευμα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2022 έφυγε από τη ζωή, τόσο νωρίς και τόσο άδικα. 

Ο Στέφανος ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος και γιατρός. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αρταίων με την Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή από το 2014 εκπροσωπώντας στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτό που ήταν και στην πραγματική του ζωή: ένας κοινωνικός αγωνιστής, ένας ενεργός πολίτης με σπουδαίο ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο, ένας ανιδιοτελής άνθρωπος με ήθος, που αγαπούσε με πάθος τους ανθρώπους και τον τόπο του. 

Ο Στέφανος ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσει ως γιατρός μαιευτήρας-γυναικολόγος και ως άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να λογίζει χρόνο, κόπο, κόστος. Και σήμερα φεύγει για πάντα, αφήνοντας πίσω του, ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό και στην επαγγελματική αλλά και στην κοινωνική του δραστηριότητα. 

Για εμάς όπως και για χιλιάδες ακόμη θα είναι πάντα εδώ μέσα από το κοινωνικό του έργο. 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη, στα παιδιά του και στην γυναίκα του, στους οικείους του, στους φίλους του και στους δικούς του ανθρώπους.

Αντίο Στέφανε! Θα είσαι πάντα εδώ, στην καρδιά και στην ψυχή μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]