ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μετά τις 9 απολύσεις ο Δήμος Ιωαννιτών πιέζει τους μουσικούς της Φιλαρμινικής να δουλέψουν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι την 28η Οκτωβρίου ....


  ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ! 

Μια πρωτοφανή κατάσταση για τα δεδομένα των δημοτικών υπηρεσιών αλλά και της πόλης, πρόκειται να ζήσουν φέτος τα Ιωάννινα. 

Συγκεκριμένα μετά τις 9 απολύσεις συμβασιούχων από τη φιλαρμονική, η δημοτική αρχή προχωρά την αντεργατική επίθεση και προσπαθεί να επιβάλλει στους υπόλοιπους συμβασιούχους μουσικούς να δουλέψουν στην Εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς να έχουν συνάψει συμβάσεις, δηλαδή απλήρωτοι και ανασφάλιστοι! 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την -για ακόμα μια χρονιά- τεράστια καθυστέρηση της διοίκησης του Πνευματικού Κέντρου να προκηρύξει τον διαγωνισμό για την πρόσληψη των συμβασιούχων. Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης είναι να μην μπορούν να γίνουν προσλήψεις μουσικών της φιλαρμονικής πριν την 7η Νοεμβρίου. 

Κι ενώ είναι αναμφισβήτητη η ευθύνη για την καθυστέρηση της σύναψης συμβάσεων, οι εργαζόμενοι δέχονται αφόρητες πιέσεις για να δουλέψουν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, με την πρόσκληση να αναγράφει ήδη την παρουσία της φιλαρμονικής την 28η Οκτωβρίου !!!!

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]