Νεκρός ο 61χρονος από το Σμέρτο Φιλιατών που είχε εξαφανιστεί στην Αθήνα - Στα αζήτητα του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ η σορός για μία εβδομάδα ....

 


Θλιβερή κατάληξη είχε η αναζήτηση του 61χρονου Αλέξανδρου Καψάλη από το Σμέρτο Φιλιατών Θεσπρωτίας στην Αθήνα.


Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης, μπροστά από ξενοδοχείο του κέντρου της πρωτεύουσας.



Ο 61χρονος, βρίσκονταν σε ταξίδι στην Αθήνα και επικοινώνησε τελευταία φορά με τους οικείους του στις 12 Οκτώβρη. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η “γραμμή ζωής” για τον εντοπισμό του.  Δυστυχώς, εντοπίστηκε σήμερα νεκρός.


«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.


Τη σχετική προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ομονοίας.

[upd 00.01]

Η σορός του Αλέξανδρου Καψάλη 61 χρόνων, όπως αναφέρει το anikolouli.gr  βρισκόταν στα αζήτητα  του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ για μία εβδομάδα, αφού δεν είχε πάνω του τα προσωπικά του στοιχεία. Το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή, ενώ βρισκόταν έξω από ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Στο σημείο έφτασε άμεσα η Αστυνομία και ασθενοφόρο, που τον παρέλαβε. Όμως, ήταν ήδη νεκρός.


Οι συγγενείς του μιλώντας στο «Τούνελ» εκτιμούν ότι πιθανότατα είχε πέσει θύμα ληστείας και η ανακοπή οφείλεται στον εκφοβισμό που υπέστη από άγνωστους δράστες, εκείνη τη μοιραία νύχτα. Όπως υποστηρίζουν, το τηλέφωνό του το οποίο ακόμα δεν έχει βρεθεί, βρισκόταν σε λειτουργία στα χέρια αγνώστων για ημέρες μετά το θάνατό του.





Πηγή: ΕΡΤ

 protothema.gr

 anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]