ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί -Κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης


Aπό το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος  δύο αστυνομικών  για βιασμό 19χρονης ημεδαπής ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.


 Υπενθυμίζεται πως οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν  στην Αθήνα  το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου .


Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής σύμφωνα με την οποία από βραδινές ώρες της (11-10-2022), έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες της (12-10-2022) οι δύο αστυνομικοί προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της εντός Αστυνομικού Τμήματος σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας.


Πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της παθούσας απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.


Η παθούσα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο αστυνομικούς ως τους δράστες της σε βάρος της πράξης, ενώ παράλληλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από ψυχολόγο πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας.


Το χρονικό 

Οι δύο άνδρες   φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά την 19χρονη μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας.

Σύμφωνα με το mega η 19χρονη μαζί με μία φίλη της προσέγγισαν μία ομάδα  4 ανδρών της ΔΙΑΣ και μετακινήθηκαν όλοι σε διπλανό καφέ.

Δύο από τους αστυνομικούς προθυμοποιήθηκαν να ξεναγήσουν τις νεαρές γυναίκες στο ΑΤ Ομόνοιας  και οι 3 μετέβησαν στο κτήριο .

Μετά την "ξενάγηση"η κοπέλα ζήτησε να πάει   στην τουαλέτα   με τους 2 αστυνομικούς να την οδηγούν σε μία τουαλέτα στο υπόγειο .

Εκεί όπως κατήγγειλε η 19χρονη τη βίασαν πρώτα ο ένας και μετά ο δεύτερος .

Την κατάθεση της κοπέλας σύμφωνα με το parapolitika.gr επιβεβαιώνει τόσο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη  19χρονη όσο και οι κάμερες του Αστυνομικού Τμήματος που δείχνουν τους 3 να μπαίνουν στο Ατ Ομόνοιας.

Ο ένας  μάλιστα  από τους αστυνομικούς όπως κατήγγειλε η γυναίκα φορούσε κάμερα στη στολή του ,με το Εσωτερικών να ψάχνει και αυτό το υλικό .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]