ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Επιτυχίες σε Πανευρωπαϊκό και Πανελλαδικό επίπεδο για τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του Topspin Epirus Tennis Center



> Η αγωνιστική ομάδα του club αριθμεί 24 μέλη!..


Οι επιτυχίες για την αγωνιστική ομάδα του Topspin Epirus Tennis Center συνεχίζονται με ...αυξανόμενο ρυθμό! 

Στο τελευταίο Πανευρωπαϊκό τουρνουά της σειράς Tennis Europe που έγινε στην Κάλυμνο για Κορίτσια κάτω των 12 ετών,  η Χαρά Ζήνα βγήκε 2η μετά από έναν πολύ ανταγωνιστικό τελικό με την Διόνη Κουκούλη. Στα διπλά η Χαρά με την συμπαίκτρια της Ιωάννα Ξυδά έφθασαν στην 4άδα!   

Στο τουρνουά Ε3 που έγινε στην Κέρκυρα, η Βασιλεία Παρασκευά πήρε την 1η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών 14 ετών, αγωνιζόμενη μια κατηγορία πιο πάνω από την ηλικία της.

Στο ίδιο τουρνουά, ο Γιάννης Κατσάνος στην κατηγορία των Αγοριών 14 ετών έφθασε στην 4άδα. 

Παράλληλα, στο τουρνουά της κατηγορίας Ε1 που έγινε στην Πτολεμαΐδα, η Ναταλία Γκαρτζονίκα στην κατηγορία των Κοριτσιών 14 ετών έφθασε στην 8άδα στα μονά και στην 4άδα στα διπλά. 

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν ακόμη η Χαρά Ζήνα στην κατηγορία των Κοριτσιών 12 ετών που έφθασε στην 8άδα στα μονά και στην 4άδα στα διπλά και η Βασιλεία Παρασκευά, στην ίδια κατηγορία, φθάνοντας στην 16άδα στα μονά και στην 8άδα στα διπλά. 

Αγωνιστική ομάδα με 24 μέλη!

“Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και φυσικά πέτυχαν διακρίσεις. Κάθε ένα απο αυτά έχει χαράξει μια πορεία και είμαστε περήφανοι που αποτελούμε την επιλογή τους ώστε να τους βοηθήσουμε να ακολουθήσουν το δρόμο τους. Δουλεύουμε καθημερινά με όλα τα παιδιά και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τους κόπους όλων. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς και να τους πω εκ μέρους της οικογένειας του Topspin ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους” αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής προπονητής του Topspin Epirus Tennis Center, Αριστοτέλης Ντάλιας. 


Αξίζει να σημειωθεί οτι στην αγωνιστική ομάδα του Topspin στα Ιωάννινα προπονούνται αυτή τη στιγμή 24 αθλητές και αθλήτριες, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος ακόμη και για τα ελληνικά δεδομένα. 

“Συνεχίζουμε την δουλειά με όλα τα παιδιά, ενώ δεν παραλείπουμε να κοιτάζουμε την ακαδημία μας που αριθμεί πάνω από 200 παιδιά και είναι η βάση για να στελεχωθεί η αγωνιστική μας ομάδα” καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Ντάλιας. 


 *** 

To Topspin Epirus Tennis Center λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2018 στα Ιωάννινα. Διαθέτει 5 γήπεδα σκληρής επιφάνειας εκ των οποίων τα 3 είναι κλειστά και θερμαινόμενα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]