Ακόμα μία διάκριση για το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® στα Supermarket Awards 2022



Η ολοκληρωμένη πρόταση της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, το χειροποίητο gluten-free Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, απέσπασε μία νέα διάκριση στα  Supermarket Awards 2022, που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου 2022.


Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Υγιεινή́ Διατροφή́, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τα πλούσια διατροφικά οφέλη που το χαρακτηρίζουν. Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® δεν περιέχει συντηρητικά και συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες και τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτα όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι®.  


Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για γρήγορα, νόστιμα και θρεπτικά γεύματα, και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μέσα σε μόλις δύο χρόνια έχει λάβει ήδη 7 διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης!




Για περισσότερες πληροφορίες: https://elaiopoulaki.aggelakis.gr/.


Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας. 

Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. 


Στοιχεία επικοινωνίας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

ΙΙ Κρύα Βρύση Πούρνου Ευβοίας ΙΙ Ειρήνη Χαλκιά ΙΙ marketing@aggelakis.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]