ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Κινηματογραφικό studio για πρώτη χρονιά από την Σχολή Θεάτρου Ορφέας στα Γιάννενα



Η Σχολή Θεάτρου Ορφέας αναζητεί ανθρώπους όλων των ηλικιών που θα στελεχώσουν το νέο τμήμα “κινηματογραφικό studio” που θα διευθύνει η Ζωή Ξανθοπούλου.


Το τμήμα αυτό ιδρύεται με σκοπό την διευρεύνηση των εκφραστικών μας μέσων  στη μεγάλη οθόνη. Η Τηλεόραση και ο Κινηματογράφος αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Η Σχολή Θεάτρου Ορφέας σε συνεργασία με την Ζωή Ξανθοπούλου θα προσφέρουν μια γνωριμία και εξάσκηση πάνω σε αυτό το αντικείμενο με σκοπό την παρουσίαση στο τέλος του έτους μια ταινίας που θα δημιουργηθεί από τον πυρήνα αυτού του studio.


Θα λειτουργήσουν δύο τμήματα : ένα εφηβικό και ένα ενηλίκων


Τοποθεσία : Σχολή Θεάτρου Ορφέας (Στοά Ορφέα)

Κρατήσεις θέσεων με σειρά προτεραιότητας στο τηλέφωνο 6978047081 ή στο email orfeas.dramaschool@gmail.com 


Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτις. Σπούδασε Φωτογραφία και Οπτικοακουστικές Τέχνες στο ΤΕΙ Αθηνών, Σκηνοθεσία στη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Λ. Σταυράκου και υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών και έχει μεταπτυχιακό σε “Παραγωγή Βίντεο, Οπτικοακουστικά Μέσα και Κινούμενα Γραφικά” απο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών).

Από το 2019 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στη σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού στο τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών.

Έχει παίξει κι έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι η παράσταση “Bacchae Underworld” (βασισμένη στις Βάκχες του Ευριπίδη) που έκανε πρεμιέρα το Μάιο του ‘22 στο STET theatre της Ολλανδίας με έλληνες και γερμανούς κωφούς ηθοποιούς.

Έχει διδάξει στο “Θέατρο των Αλλαγών”, στο Life 'n' Art theater, στο Armani musical theater center, στα σεμινάρια Open days της Liminal για μικτές ομάδες, στον ΘΟΚ, καθώς και σε πολλά θεατρικά εργαστήρια και ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]