Τους αθλητές του Συλλόγου «Ευ ζην» βράβευσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας




Το «αύριο» του αθλητισμού μας, τα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου Πρέβεζας «Ευ ζην» τα οποία διακρίθηκαν σε πανελλήνιες και παγκόσμιας εμβέλειας διοργανώσεις υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.


Τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του στίβου συνόδευσαν η προπονήτρια τους Σίλα Γέροντα και η πρόεδρος του «Ευ ζην» Δήμητρα Αδάμου, ενώ παρόντας  στην υποδοχή και βράβευση των παιδιών ήταν ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Κουμπής.


Τιμητική πλακέτα από τον κ. Γεωργάκο παρέλαβε ο αθλητής του άλματος εις ύψος Ανδρέας Μίτα, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές και σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες Κ18 και Κ 23 και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ήδη πανελληνιονίκης, 4ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ισραήλ, 3ος Βαλκανιονίκης και 5ος στους αγώνες της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας.



Επίσης, τιμητικά μετάλλια απονεμήθηκαν σε αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια ή σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συνεχάρη τα παιδιά και την προπονήτριά τους, όχι μόνο για τις επιδόσεις τους αλλά και για  την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.



Ο κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε συγκεκριμένα:

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που υποδέχομαι σήμερα νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που αποδεικνύουν σε όλους μας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Τα παιδιά αυτά με την πολύτιμη καθοδήγηση της προπονήτριάς τους, καταφέρνουν να συνδυάσουν το σχολείο με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό κάνοντας πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Συγχαίρω τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, και εύχομαι να φτάσουν και να ξεπεράσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Δίνουμε, ως Δήμος,  μεγάλη σημασία στον αθλητισμό. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις μας αναβαθμίζονται συνεχώς, έχουν αποκτήσει υψηλές προδιαγραφές και βρίσκονται στη διάθεσή τους όπως και στη διάθεση όλων των δημοτών αλλά και ομάδων που επιθυμούν να κάνουν το προπονητικό τους πρόγραμμα στην Πρέβεζα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]