Αγωνιστικό κάλεσμα της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου....

   


 Κάλεσμα της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου για μαζική συμμετοχή όλων των συναδέλφων στον αγώνα την ώρα που τα προβλήματα των Στρατιωτικών μεγαλώνουν



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ


   ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ..ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ !


 


         Αγαπητοί Συνάδελφοι


           Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  προασπίζοντας τα συμφέροντα των συναδέλφων και μέσω της Ομοσπονδίας μας   έχει αποδείξει 10 χρόνια τώρα  με αγώνες  την δύναμη του υγιούς συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις .Τα καλύτερα έρχονται για όλους μας μέσω αγώνων και ενότητας. Καλούμε τους λίγους συναδέλφους που δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στην Ένωση  η μετατέθηκαν το 2022 στην Ήπειρο να το πράξουν  δυναμώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την φωνή τους. Επίσης όσοι συνάδελφοι μετατέθηκαν εκτός Ηπείρου να ενημερώσουν την Ένωση μας για την διαδικασία διαγραφή τους. Όλες οι παραπάνω διαδικασίες μπορεί να γίνουν και  στα γραφεία της Ένωσης μας .


              Η Ένωση χρειάζεται  την δύναμη των μελών της για να συνεχίσει τους αγώνες όπως κάνει από το 2012 εώς και σήμερα έντιμα και αγωνιστικά μακριά από κομματισμούς και συμφέροντα.


              Περιμένουμε ‘όπως προαναφέραμε  από τους  ελάχιστους συναδέλφους μας  που δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στην μεγάλη οικογένεια της ΕΣΠΕΗΠ  να το κάνουν άμεσα για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο αγώνας μας, την ώρα που τα προβλήματα των Στρατιωτικών μεγαλώνουν .


ΟΛΟΙ ενωμένοι συνεχίζουμε και το 2022 . ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]