Ιωάννινα-Ο Μωυσής Ελισάφ για τα έργα στο κέντρο της πόλης :Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών -Αρχές Νοέμβρη ξεκινούν τα έργα ανάπλασης της πλατείας

 


  Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων   μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα   έργα σε κεντρικά σημεία της πόλης  και ανέφερε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές παρεμβάσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα και να υπάρχουν παράπονα και διαμαρτυρίες από κατοίκους των περιοχών αυτών.

«Κατανοούμε τις αντιδράσεις και τα παράπονα και ζητάμε την κατανόηση των πολιτών. Είμαστε σε συχνή επαφή με τους αναδόχους ζητώντας να τηρούν τα χρονοδιαγράμματα. Απευθύνουμε και έκκληση στην Τροχαία ζητώντας μεγαλύτερη επιτήρηση για αποφυγή του διπλοπαρκαρίσματος που δημιουργεί επιπλέον προβλήματα» ανέφερε.

Σημείωσε ότι ο κόμβος στο κέντρο της πόλης βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος του μήνα.

«Ο ανάδοχος είναι από τους πλέον συνεπείς. Παράλληλα παρακολουθούμε και όλα τα άλλα έργα και έχουμε συμφωνήσει ακριβή χρονοδιαγράμματα με τους αναδόχους» είπε ο Δήμαρχος ενώ ερωτηθείς για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας σημείωσε ότι οι εργασίες εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]