Ευαγγέλου Φίλιππος:Ευχές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς


Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,


Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς σας εύχομαι ολόψυχα καλή & δημιουργική σχολική χρονιά.

Εύχομαι υγεία, θετική διάθεση & έμπνευση για αυτή την όμορφη παιδαγωγική διαδικασία που αρχίζει από σήμερα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δυο τελευταία χρόνια βιώσαμε δύσκολες και πολυσύνθετες καταστάσεις λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκύψει από τον κορωνοϊό. Ωστόσο, αξίζει να συγχαρούμε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, Πολιτεία) για την αρμονική συνεργασία που υπήρξε και υπάρχει καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Φέτος η νέα σχολική χρονιά αρχίζει με αισιοδοξία διότι στο σύνολο σχεδόν των σχολικών μονάδων έχουν καλυφθεί τα κενά αφού έχουν διοριστεί περίπου 8.500 μόνιμοι και 32.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Όλα αυτά τα δεδομένα, σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, θα συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς και στη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης προς όφελος των μαθητών μας.

Είμαι βέβαιος ότι οι εκπαιδευτικοί, για μια ακόμη χρονιά, με τη θετική διάθεση που επιδεικνύουν και την άρτια παιδαγωγική και επιστημονική κατάρτιση θα συμβάλλουν καθοριστικά - σε συνεργασία με την πολιτεία, τους μαθητές, τους γονείς και κηδεμόνες – σε μια αποτελεσματική και χαρούμενη για τους μαθητές μας σχολική χρονιά.

Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι παραμένω συνεχώς δίπλα σας- τόσο ως εκπαιδευτικός όσο και ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιωαννιτών - για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν, μέσα από τη συνεργασία και το διάλογο όλων των εμπλεκόμενων στο χώρο του σχολείου και γενικότερα της εκπαίδευσης.


- Με ιδιαίτερη εκτίμηση – 

Ευαγγέλου Φίλιππος

Δάσκαλος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]