Ιωάννινα:Εγγραφές στην Κατσάρειο Σχολή

 


H ψαλτική τέχνη ανά τους αιώνες διακονεί και διανθίζει την ορθόδοξη χριστιανική λατρεία αλλά και την εν γένει παράδοση τοῦ τόπου μας. Στους κόλπους της διακονίας αυτής η Κατσάρειος Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα λειτουργήσει και φέτος καταρτίζοντας και εκπαιδεύοντας τους αυριανούς μουσικούς και ιεροψάλτες.

Η Κατσάρειος Σχολή είναι αναγνωρισμένη από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και από το Υπουργείο Πολιτισμού και ως εκ τούτου οι τίτλοι σπουδών που απονέμει στους αποφοίτους της είναι αναγνωρισμένοι από την εν Ελλάδι Εκκλησία και την Ελληνική Πολιτεία.

Από φέτος στη Σχολή μας λειτουργούν και επίσημα τμήματα παραδοσιακού τραγουδιού και παραδοσιακών μουσικών οργάνων, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, με δικαίωμα παροχής αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών στους σπουδαστές. 

Στη Σχολή μας επίσης θα λειτουργήσει το Τμήμα Πρακτικής ψαλτικής τέχνης το οποίο είχε διακόψει τη λειτουργία του λόγω της πανδημίας.  

Όσοι σπουδαστές επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα της σχολής με κατατακτήριες εξετάσεις θα πρέπει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, το αργότερο, να έρθουν σε επικοινωνία με τη Γραμματεία της Σχολής. 

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την 5η Σεπτεμβρίου και θα γίνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής κατά τις απογευματινές ώρες 6:00  έως 8:30. 


Τα γραφεία της Σχολής 

βρίσκονται στην οδό Αράπη 1 (πίσω από την Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία).

Έναρξη μαθημάτων 3 Οκτωβρίου.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

26510-38564  Γραμματεία Σχολής 

6985124989  Νικόλαος Καραβιώτης Διευθυντής της Σχολής  

6942840527 Αντώνιος Μάντζιος Γραμματέας Σχολής  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]