Συνάντηση Περιφερειάρχη με Υφυπουργό Υποδομών για τον οδικό άξονα Ιωάννινα- Κακαβιά

 


Συνάντηση Περιφερειάρχη με Υφυπουργό Υποδομών


Τρίιχνος κλειστός με προδιαγραφές για μελλοντική διαπλάτυνσή του σε τετράιχνο  θα είναι ο οδικός άξονας Ιωάννινα – Κακαβιά. Το σχεδιασμό του Υπουργείου Υποδομών για το συγκεκριμένο έργο επανέλαβε ο αρμόδιος Υφυπουργός Γ. Καραγιάννης στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο οποίος τον επισκέφτηκε χθες στην Αθήνα. 

Όπως ανέφερε σήμερα ο Περιφερειάρχης  συνάντησε  τον Υφυπουργό μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει άμεση ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες μετά την παράδοση όσων μελετών είχε ετοιμάσει η Περιφέρεια.  

«Μου είπε ότι έχουν βάλει περιθώριο στους μελετητές  μέχρι τέλη   Οκτωβρίου  για  να παραδώσουν τη μελέτη,  ώστε στη συνέχεια να τελειώνουν και με τους περιβαλλοντικούς όρους στις διάφορες τροποποιήσεις που γίνονται. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι τρίιχνος κλειστός αυτοκινητοδρόμος με εύκολες προδιαγραφές  για να γίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες τετράιχνος. Οι δε ανισόπεδοι θα είναι κατασκευασμένοι από την αρχή για τετράιχνη διατομή, ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε άλλη αλλαγή. Ευελπιστώ, μου είπε,  να μας παραδώσουν μέχρι τέλη Οκτωβρίου και από εβδομάδα θα έχουμε μια νέα συνάντηση με τον Υπουργό». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]