Η Θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Δωδώνης «Δωδωναία Σκηνή» ξεκινά σύντομα το καλλιτεχνικό της ταξίδι, για δεύτερη χρονιά!

  


Η Θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Δωδώνης «Δωδωναία Σκηνή» ξεκινά σύντομα το καλλιτεχνικό της ταξίδι, για δεύτερη χρονιά. Μετά από ένα δημιουργικό καλοκαίρι, κατά το οποίο η ομάδα παρουσίασε, με μεγάλη επιτυχία, την κοινωνική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο θάνατος σου η ζωή μου», η καλλιτεχνική δραστηριότητα της ομάδας επανεκκινεί.

Για τον λόγο αυτόν, απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του θεάτρου, είτε πάνω στη σκηνή, ως ερασιτέχνες ηθοποιοί, είτε πίσω απ’ αυτήν, ως μέλη της υποστηρικτικής ομάδας που επιμελείται τα κοστούμια, τα σκηνικά, το φροντιστήριο κ.ά., να δηλώσουν ενδιαφέρον.

Οι συναντήσεις και οι πρόβες της «Δωδωναίας Σκηνής» πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα στην Κοινότητα Δωδώνης, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, κατά τις ώρες 18:30 – 21:00. Τη σκηνοθετική διδασκαλία και την οργανωτική διεύθυνση της ομάδας έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κατσάνος.

Η συμμετοχή των μελών πραγματοποιείται χωρίς οικονομική συνδρομή και δεν προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία, παρά μόνο καλή διάθεση, δημιουργικότητα και ομαδικό πνεύμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στο email pkddodonis@yahoo.com ή στα τηλέφωνα 2654360149 και 6986828012 (από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 08:00 -14:00).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]