Ιωάννινα: Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου


 Στις 29 Σεπτεμβρίου- 1 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Grand Serai το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Ιωαννίνων με τίτλο: «Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι και Σύγχρονες θεραπευτικές Προσεγγίσεις στη Παθολογία».

Με την επιστημονική ευθύνη του καθηγητή Παθολογίας κ. Χ. Μηλιώνη το φετινό πρόγραμμα έχει δομηθεί με στόχο την ανάδειξη των θεμάτων της καθ’ ημέρα κλινικής πρακτικής που αντιμετωπίζονται από τους γιατρούς της Εσωτερικής Παθολογίας και των Ειδικοτήτων, καθώς και των νεότερων εξελίξεων που αφορούν την πρόληψη και τις στρατηγικές της θεραπευτικής παρέμβασης.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 3 ημερών με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 προσκεκλημένων ομιλητών από διάφορα Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας, περιλαμβάνει θέματα που αφορούν ποικίλα γνωστικά πεδία και καλύπτουν όλο το εύρος της Εσωτερικής Παθολογίας και των Ειδικοτήτων: Αιματολογία, Γαστρεντερολογία, Γενική Ιατρική, Ενδοκρινολογία, Εντατική Θεραπεία, Επείγουσα Ιατρική, Καρδιολογία, Λοιμωξιολογία, Νεφρολογία, Ογκολογία, Πνευμονολογία, Ρευματολογία  από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως την εξειδικευμένη διαχείριση στην 3ηβάθμια φροντίδα. 

Σημαντική θέση κατέχει στο πρόγραμμα η συμμετοχή των  νέων Ιατρών της Παθολογίας και των Ειδικοτήτων με τη διοργάνωση Κλινικού φροντιστηρίου και τη Συζήτηση περιστατικών γύρω από θέματα που προβληματίζουν τον κλινικό γιατρό, αλλά και τους ιατρούς που εργάζονται στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας, καθώς και άλλους επαγγελματίες υγείας.

Η συμμετοχή στις εργασίες είναι δωρεάν προς όλους τους Επαγγελματίες Υγείας όλων των ειδικοτήτων. Η παρακολούθηση πιστοποιείται με 19 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες: www.med-ioannina.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]