Κορωνοϊός: Σε δίκη οι μοναχοί από το Πήλιο που διέδιδαν ότι θα γίνουν ζόμπι όσοι κάνουν το εμβόλιο

 


Οι μοναχοί από το Πήλιο, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Αφορμή το ημερολόγιο που διένειμαν σε πιστούς για τον κορονοϊό και τα εμβόλια…


Με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων όσον αφορά στην πανδημία του κορονοϊού και τον εμβολιασμό, θα βρεθούν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ο ηγούμενος και πέντε μοναχοί Ιεράς Μονής του Πηλίου που υπάγεται στον Άγιο Όρος.

Η άσκηση διώξεων για την υπόθεση, που έγινε γνωστή στις αρχές του έτους, ήρθε ως αποτέλεσμα προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε τότε, η Εισαγγελία Βόλου. Όπως αναφέρεται στον κατηγορητήριο, ο ηγούμενος και οι μοναχοί διένειμαν σε πιστούς ημερολόγιο τσέπης, με τίτλο «Σκέψου πριν εμβολιαστείς», με το οποίο τους ζητούσαν να μην εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, επικαλούμενοι αμφιλεγόμενες δηλώσεις γιατρών του εξωτερικού και νομικών.


Το ημερολόγιο κατέληγε με επίθεση προς πολιτικούς και δημοσιογράφους που επιχειρούν “πλύση εγκεφάλου”, βάζοντας επίσης στο στόχαστρο τους εκκλησιαστικούς άρχοντες. «Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι Μητροπολίτες έφθασαν να συνιστούν από τον άμβωνα ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών το εμβόλιο», τονιζόταν χαρακτηριστικά.


Ο συντάκτης του κειμένου μιλούσε για ένα σχέδιο, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» με στόχο την επικράτηση του διαβόλου. «Η διαβόητη πανδημία του κορονοϊού και τα εμβόλια είναι το βασικό εργαλείο για την προώθηση του σχεδίου τους, είναι ένα πείραμα της μετατροπής ελεύθερων ανθρώπων σε ζόμπι», υποστηριζόταν στην εισαγωγή του κειμένου.


Η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης αναμένεται να προσδιοριστεί σύντομα.

πηγή newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]