ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Στον κοινό αγώνα και οι Βουρμπιανίτες Διεκδικούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους απόδημους Ηπειρώτες(κόστος διοδίων -έλλειψη συγκοινωνίας)


 Στον κοινό αγώνα και οι Βουρμπιανίτες 

Διεκδικούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν 

τους απόδημους Ηπειρώτες

Και οι Βουρμπιανίτες της Αθήνας, αποφάσισαν να ενώσουν τη φωνή τους με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας (ΠΣΕ), στον  κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ταλανίζουν τους απόδημους Ηπειρώτες, όπως  η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, το κόστος των διοδίων, η έλλειψη συγκοινωνίας κλπ). Αυτό προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του ΔΣ του Συνδέσμου Βούρμπιανης Αθηνών, το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής: 


«Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε τις προτάσεις της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. 

Συμφωνήσαμε όλοι πως τα θέματα που θίγονται είναι καίρια και αφορούν όλους τους Ηπειρώτες αλλά και όλους εμάς τους Απόδημους. Πρέπει από όλους μας να γίνει ένας συντονισμένος αγώνας για την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος της γενέτειράς μας. 

Τα προβλήματα αυτά ταλανίζουν όλους μας. Και εμείς θέλουμε και απαιτούμε να σταματήσει η υποβάθμιση του τομέα υγείας, το υψηλό κόστος των διοδίων, η αναστολή των Ταχυδρομικών γραφείων και των Τραπεζικών Υποκαταστημάτων.

Σε όλα τα προηγούμενα εμείς, οι Βουρμπιανίτες και γενικώς οι κάτοικοι των Μαστοροχωρίων, θα θέλαμε να προσθέσουμε την έλλειψη συγκοινωνίας. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που περνούσε δύο μέρες εβδομαδιαίως από το χωριό μας, τώρα δεν υπάρχει. 

Όλοι μαζί, συντονισμένα αυτό το καλοκαίρι, θα προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συγχωριανούς μας και τους απόδημους. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή και με τους συλλόγους των άλλων χωριών ώστε τα προβλήματα να  αναδειχθούν και να συμβάλλουμε όλοι ώστε να βρεθεί μια λύση».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]